Obvestilo: S 01.10.2015 stopi v veljavo nov cenik za opravljanje plačilnih storitev za pravne osebe in podjetnike in nove obrestne mere za vpogledna sredstva.

Obvestilo o podprtih brskalnikih: 2.9.2015 je Google posodobil brskalnik Chrome na različico 45, ki uvaja več sprememb. Trenutno se s to verzijo brskalnika NI MOŽNO prijaviti v BC Net (javi napako: "Strežnik SSL je verjetno zastarel"), lahko pa še vedno uporabljate starejšo verzijo Chroma, ali pa brskalnika Internet Explorer (navodilo za TLS nastavitve v različici Internet explorerja 11) ali Firefox (navodilo za TLS nastavitve novejših različic).

Obvestilo: Probanka d.d. je 5.10.2015 izključena iz plačilnih sistemov SEPA, zato lahko banke plačilne transakcije kjer je prejemnica Probanka banka d.d. usmerjamo le v plačilni sistem za velika oz. nujna plačila (TARGET2). Višina nadomestil za plačilne transakcije posredovane v TARGET2 so višje kot za plačilni sistem SEPA in se zaračunavajo v višini, ki veljajo za velika in/ali nujna plačila v skladu s trenutno veljavno Tarifo nadomestil Banke Celje d.d.

Sporočilo za javnost: Porast vdorov v informacijski sistem uporabnikov spletnega bančništva
Obvestilo: Varnostno obvestilo uporabnikom internetnih storitev - več informacij ...


AKTUALNA OBVESTILA