Obvestilo: V začetku aprila se je pričel Firefox samodejno posodabljati na različico 37. V tej različici so dodali novo nastavitev za delovanje protokola TLS, ki ga je potrebno prirediti kot je prikazano v navodilu.
V primeru nedelovanja prijave v BC Net z INTERNET EXPLORERJEM
, je možno, da je to posledica posodobitve brskalnika na verzijo 11, ki ravno tako prinese spremembe v TLS nastavitvah.

Obvestilo: Pomembne informacije za izdajatelje e-računov, ki bodo procesirali e-račune preko Banke Celje!

Obvestilo: Factor banka d.d. je v skladu z načrtom za postopno prenehanje banke dne 8.7.2014 izstopila iz plačilnih sistemov SEPA, zato lahko banke plačilne transakcije kjer je prejemnica Factor banka d.d. usmerjamo le v plačilni sistem za velika oz. nujna plačila (TARGET2). Višina nadomestil za plačilne transakcije posredovane v TARGET2 so višje kot za plačilni sistem SEPA in se zaračunavajo v višini, ki veljajo za velika in/ali nujna plačila v skladu s trenutno veljavno Tarifo nadomestil Banke Celje d.d.

Sporočilo za javnost: Porast vdorov v informacijski sistem uporabnikov spletnega bančništva
Obvestilo: Varnostno obvestilo uporabnikom internetnih storitev - več informacij ...


AKTUALNA OBVESTILA

  • Elektronsko bančništvo se vse bolj uveljavlja kot način poslovanja z banko, saj vam prihrani veliko časa in vam omogoča natančno preglednost dogajanja na vašem računu. Je varen in zanesljiv način poslovanja.

    Click here for Electronic Banking.

  • Poslovno sodelovanje vam omogoča vpogled v stanje vaših depozitov, kreditov in garancij.

     

     

  • Z uvajanjem novih osebnih računov fizičnih oseb (transakcijski računi) smo v Banki Celje d.d. pripravili tudi novo računalniško podporo za uporabnike, ki v banko pošiljajo elektronske sezname za plače, kredite ali trajnike.

  • Storitev je namenjena uporabnikom elektronskega bančništva, ki imajo podpisne pravice na domačem ali mednarodnem delu plačilnega prometa. V kolikor bi želel storitev uporabljati še kakšen drug uporabnik, je potrebno poslati neformalen zahtevek, ki mora biti podpisan in žigosan s strani odgovorne osebe.