Obvestilo: Factor banka d.d. je v skladu z načrtom za postopno prenehanje banke dne 8.7.2014 izstopila iz plačilnih sistemov SEPA, zato lahko banke plačilne transakcije kjer je prejemnica Factor banka d.d. usmerjamo le v plačilni sistem za velika oz. nujna plačila (TARGET2). Višina nadomestil za plačilne transakcije posredovane v TARGET2 so višje kot za plačilni sistem SEPA in se zaračunavajo v višini, ki veljajo za velika in/ali nujna plačila v skladu s trenutno veljavno Tarifo nadomestil Banke Celje d.d.

Obvestilo: V primeru nedelovanja prijave v BC Net z INTERNET EXPLORERJEM, je možno, da je to posledica posodobitve brskalnika na verzijo 11. Podobna napaka se lahko pojavi tudi v FIREFOXu verzija 27+. Za pravilno delovanje je potrebno v obeh primerih spremeniti nastavitve varnostnega protokola TLS.

Obvestilo: Želimo Vas seznaniti z namero Banke Celje, da smo pričeli v mesecu novembru 2013 za vse uporabnike elektronske banke BC Net pošiljati bančne (lastne) račune, obračune, opomine, preko sistema e-račun, kar pomeni, da vas bodo le-ti čakali v vaši elektronski banki. Več informacij...
 

Sporočilo za javnost: Porast vdorov v informacijski sistem uporabnikov spletnega bančništva
Obvestilo: Varnostno obvestilo uporabnikom internetnih storitev - več informacij ...


AKTUALNA OBVESTILA

  • Elektronsko bančništvo se vse bolj uveljavlja kot način poslovanja z banko, saj vam prihrani veliko časa in vam omogoča natančno preglednost dogajanja na vašem računu. Je varen in zanesljiv način poslovanja.

    Click here for Electronic Banking.

  • Poslovno sodelovanje vam omogoča vpogled v stanje vaših depozitov, kreditov in garancij.

     

     

  • Z uvajanjem novih osebnih računov fizičnih oseb (transakcijski računi) smo v Banki Celje d.d. pripravili tudi novo računalniško podporo za uporabnike, ki v banko pošiljajo elektronske sezname za plače, kredite ali trajnike.

  • Storitev je namenjena uporabnikom elektronskega bančništva, ki imajo podpisne pravice na domačem ali mednarodnem delu plačilnega prometa. V kolikor bi želel storitev uporabljati še kakšen drug uporabnik, je potrebno poslati neformalen zahtevek, ki mora biti podpisan in žigosan s strani odgovorne osebe.