Poslovni prostori Banke Celje

Vabimo vas k ogledu ponudbe poslovnih prostorov Banke Celje. Za dodatna pojasnila so vam na voljo v družbi Posest ali v Službi splošnih poslov Banke Celje:

Davor Zavasnik, direktor družbe Posest , telefon št. 03 428 2550
Barbara Černec, Služba splošnih poslov, telefon št. 03 422 1220.


1. Poslovni prostori Vitanje

V centru Vitanja so naprodaj poslovni prostori v skupni izmeri 70,80 m2 in se nahajajo v pritličju stanovanjske stavbe, ki je bila zgrajena leta 1989.

Banka Celje je imela v teh prostorih svojo enoto in so temu primerno tudi prilagojeni. Prostori zajemajo vhodni vetrolov, likvidaturo, trezor, sanitarije, mini kuhinjo in še manjši prostor. Urejeno je tudi centralno ogrevanje, ki je priključeno na skupno kurilnico objekta, ter vodovod v kuhinji in sanitarijah.

VELIKOST: 70,80 m2
CENA: 57.000,00 eur

Za več informacij nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 03/428-25-50 ali obiščete našo spletno stran info@posest.si. Vodja prodaje nepremičnin ga. Tina Gracer.

Vitanje

 

2. Poslovni prostori Braslovče 25, Braslovče

V pritličju poslovno stanovanjskega objekta Braslovče 25, Braslovče, Banka Celje prodaja oz. daje v najem poslovne prostore v izmeri 116,20 m2.

V nadstropju se nahajajo stanovanjski prostori, ki so v lasti dveh lastnikov (občine Braslovče in individualnih lastnikov). Objekt je starejša stavba, zgrajena pred letom 1930. Poslovni del, ki ga je zasedala banka je bil v celoti obnovljen leta 2005. Poslovni prostor sestavljajo likvidatura, trezor, sanitarije, mini kuhinja, prostor za čistila, vetrolov in prostor z bankomatom.

Braslovče

 

3. Poslovni prostori na Trgu 10, Rogatec

Banka Celje prodaja oz. daje v najem poslovne prostore na Trgu 10, Rogatec v izmeri 103,20 m2. Prostori se nahajajo v pritličju samostojne stavbe. Objekt je samostojna starejša stavba, adaptirana leta 1989, dobro vzdrževana in prilagojena za potrebe banke. Zajema, vetrolov, prostor za stranke, zaledni prostor, sanitarije, zidan trezor in mini kuhinjo. Objekt ima tudi ločen vhod z dvoriščne strani.

Braslovče