PAKET PRAVA ODLOČITEV

Vsem, ki se boste odločili za sodelovanje z Banko Celje in boste pri nas odprli Temeljni, Zlati ali Seniorski transakcijski račun v paketu še vsaj dveh storitev, vam podarimo eno leto vodenja izbranega računa.

Da se boste lahko pravilno odločili imate za izbiro dodatnih storitev časa en mesec, ker vam želimo odločitev olajšati vam ponujamo izbrane storitve po izjemno ugodnih pogojih:
 

 • brezplačna članarina za eno leto za zlato ali klasično plačilno kartico Activa MasterCard ali VISA za enostavno brezgotovinsko poslovanje povsod po svetu in na spletu;
 • eno leto brezplačno prejemanje varnostnih SMS sporočil o opravljenih transakcijah z vašimi plačilnimi karticami Banke Celje za še bolj brezskrbno nakupovanje;
 • brezplačen pristop k uporabi elektronskega bančništva NLB Klik za poceni in udobno upravljanje z vašimi financami;
 • brezplačna prva odobritev izrednega limita na transakcijskem računu do 150 % vaših rednih prilivov – že ob prvem prilivu na vaš novi račun;
 • stanovanjski kredit ali kredit za osebno potrošnjo vam lahko odobrimo že ob prvem prilivu na vaš novi račun in to z kar 50 % popustom na stroške odobritve;
 • pri sklenitvi prvega depozita v evrih z nominalno obrestno mero vam priznamo obrestno mero, ki velja za najvišji zneskovni razred pri posamezni ročnosti vezave;
 • da boste lahko svoje dragocenosti shranili na varno, vam ponujamo en mesec brezplačnega najema ali 10 % popusta pri letnem najemu sefa v izbrani dimenziji in v katerikoli enoti banke, kjer so sefi na voljo;
 • pri sklenitvi premoženjskega zavarovanja Zavarovalnice Maribor vam ponujamo 10 % popusta na premijo, s katerim zavarujete svoje nepremičnine in tudi premičnine;
 • pripravili smo vam tudi izjemno ugodno ponudbo nezgodnega zavarovanja Zavarovalnice Maribor, da boste lahko brezskrbno stopali novim izzivom naproti.
   

Ponudba velja do 31. avgusta 2015.

Obiščite nas, veselimo se srečanja z vami!

DODATNA PONUDBA ZA IMETNIKE TEMELJNEGA RAČUNA

Izberite Temeljni paket, ki vam omogoča ugodno, hitro in udobno opravljanje vseh bančnih storitev ter uporabo sodobnih elektronskih bančnih.

Vse obstoječe in nove imetnike Temeljnega paketa vabimo k sklenitvi zavarovanja zlorabe plačilnih kartic za samo 4 EUR za prvo leto.
Pogoj za koriščenje popustov je odločitev, da boste zavarovanje obdržali vsaj tri leta.
 

Temeljni paket

Temeljni račun
 • Vodenje temeljnega računa
 • Dnevni limit za dvig na bankomatu je 400 €
 • Osnovni limit za prekoračitev stanja na računu v višini 500 €
 • Možnost pridobitve izrednega limita za prekoračitev stanja na računu
Plačilna kartica 50 % popust pri letni članarini za plačilno kartico Activa MasterCard in/ali VISA (klasična ali zlata)
NLB Klik 50 % popust pri stroških pristopnine
Kredit 10 % popust pri stroških odobritve kredita (ne glede na namen ali ročnost)
Izredni limit 10 % popust pri stroških odobritve izrednega limita na računu
Depozit 0,10 o.t. pribitka na veljavno obrestno mero pri sklenitvi depozita v evrih ne glede na znesek ali ročnost (velja za redno ponudbo)
Darilni boni 10 % popust pri proviziji pri nakupu posamezne ovojnice darilnih bonov Banke Celje

 *Mesečno nadomestilo za vodenje paketa je višje od vodenja transakcijskega računa za 48 % od stroškov vodenja Temeljnega računa.

 

PONUDBA ZA NOVOROJENCE

Spoštovani starši,

že danes poskrbite za brezskrbno otroštvo svojega novorojenca in sklenite rentno varčevanje. V spodbudo vam podarimo prvi obrok v višini 20 evrov, vi pa lahko nadaljujete tudi z višjimi mesečnimi pologi.

Vabimo vas, da se oglasite v najbližji enoti Banke Celje, kjer boste ob otvoritvi Najstniškega računa ali Računa Herman Lisjak na ime novorojenca prejeli praktično darilo.

S seboj prinesite:

 • svoj osebni dokument in davčno številko ter
 • otrokov rojstni list in davčno številko.

Ponudbo za novorojence lahko izkoristite do otrokovega prvega rojstnega dne.

V Banki Celje se posvetimo vsaki stranki. V kolikor imate dodatna vprašanja vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Naši bančni delavci vas bodo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Zahvaljujemo se vam za oddano povpraševanje! Naši finančni strokovnjaki vas bodo kontaktirali v roku 24 ur oz. prvi delovni dan po izpolnitvi obrazca.

Zapri