Obdarujte s stilom – podarite darilne bone Banke Celje!

Boni so namenjeni fizičnim osebam, komitentom in nekomitentom, ki želijo ob rojstvu otroka, osebnem jubileju, krstu, obhajilu, birmi, valeti, maturi, diplomi, poroki ali drugih posebnih priložnostih svoje prijatelje, sorodnike ali poslovne partnerje obdariti z denarjem in se želijo pri tem izogniti neprijetnemu izročanju gotovine.

Darilne bone lahko kupite v vseh poslovalnicah Banke Celje. Znesek nakupa poravnate z gotovino ali s svojega bančnega računa. Za izdajo darilnih bonov vam zaračunamo nadomestilo v skladu s Tarifo nadomestil Banke Celje.

Z nakupom darilnih bonov v nominalni vrednosti 50 €, 100 €, 200 € ali 500 € prejmete tudi dekorativno ovojnico, v katero vložite bone in dopišete svoje želje. 

Obdarovanec lahko bone unovči v roku šestih mesecev od dneva izdaje v kateri koli poslovalnici Banke Celje tako, da prevzame gotovino, prenese znesek na svoj bančni račun ali še bolje, oplemeniti znesek tako, da nadaljuje z eno izmed oblik varčevanja Banke Celje. 

V Banki Celje se posvetimo vsaki stranki. V kolikor imate dodatna vprašanja vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Naši bančni delavci vas bodo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Zahvaljujemo se vam za oddano povpraševanje! Naši finančni strokovnjaki vas bodo kontaktirali v roku 24 ur oz. prvi delovni dan po izpolnitvi obrazca.

Zapri