• 26. maj 2016

  20 EUR za nove uporabnike kartice MasterCard

  Plačilna kartica MasterCard je ena najbolj razširjenih plačilnih kartic tudi v Sloveniji, saj omogoča preprosto plačevanje doma in v tujini. Ne prezrite njenih prednosti in posebne nagrade za nove uporabnike. Več »
 • 19. april 2016

  E-novice iz Abanke, številka 40

  Izšla je 40. številka E-novic iz Abanke, v katerih vam predstavljamo, kaj morate naredi pred ukinitvijo registrskih računov vrednostnih papirjev pri KDD ter katere Abančne storitve si je priporočljivo urediti pred odhodom na brezskrben oddih... Več »
 • 14. april 2016

  Prejemanje tečajnih list

  Obveščamo vas, da bo funkcionalnost prejemanja tečajnih list omogočena samo še do 1. junija 2016. Do 30. aprila pa bo z izpolnitvijo spletnega obrazca mogoč vnos sprememb glede prejemanja tečajnih list. Prosimo vas, da vsa morebitna vprašanja, odjave in spremembe od 30. aprila naprej posredujete na elektronski naslov info@abanka.si. Več »
 • 6. april 2016

  Plačevanje s kartico BA Maestro vam lahko prinese 30 EUR!

  Vsak dan bomo z darilno kartico Merkurja v vrednosti 30 EUR nagradili 5 uporabnikov debetne kartice BA Maestro, ki ste hkrati tudi uporabniki osebnega računa ... Več »
 • 24. marec 2016

  Plačujte s katerokoli Visa kartico in osvojite potovanje na Olimpijske igre Rio 2016

  Visa vas lahko odpelje na Olimpijske igre Rio 2016. Kar morate narediti je, da nakupujete z Visa kartico iz Abanke... Več »