• 11. september 2014

  Banka Celje na MOS pripravila poslovno srečanje s podjetniki

  Banka Celje je v okviru letošnjega Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju pripravila poslovno srečanje s komitenti z naslovom Poti do podjetne Slovenije in financiranje izvoza. Direktorica Slovenskega podjetniškega sklada RS mag. Maja Tomanič Vidovič in predsednik uprave SID banke mag. Sibil Svilan sta podjetnikom predstavila kako in kje pridobiti finančne spodbude in kako sredstva za financiranje izvoza... Več »
 • 9. september 2014

  Banka Celje tudi letos na MOS-u

  Vabimo vas, da nas obiščete na 47. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju, od 10. 9. do 15. 9. 2014, v hali L1 (prvo nadstropje). Več »
 • 28. avgust 2014

  Obvestilo o sklepih skupščine

  Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje uprava družbe Banka Celje, d.d., Vodnikova 2, Celje objavlja sklepe 31. redne Skupščine delničarjev banke Celje d.d., ki je bila v četrtek, 28. avgusta 2014, ob 14. uri. Več »
 • 27. avgust 2014

  Natančno vemo, kje je naše mesto. V vašem mestu.

  V Banki Celje se trudimo, da bi vam bili blizu. Predvsem s storitvami, prilagojeni vašim življenjskim situacijam in sodobnemu času. Prisluhnemo vašim željam in potrebam ter se vam poskušamo prilagoditi. Več »
 • 25. avgust 2014

  Informacija o poslovanju z virtualnimi valutami (kamor sodi na primer bitcoin)

  Kot finančna institucija želi Banka Celje svojim komitentom zagotoviti kar največ informacij s področja finančnega poslovanja, med drugim tudi zato, da so komitenti lahko seznanjeni s povečanimi tveganji, ki nastajajo v okolju delovanja komitentov in bank. Več »