• 7. julij 2016

  Plačevanje z Visa plačilnimi karticami vam lahko prinese 200 EUR!

  Nakupujte s karticami Visa iz Abanke in morda boste prav vi spremljali športne spektakle na novi televiziji! 10 izžrebancem bomo podarili darilni bon v vrednosti 200 € za nakup po vaši izbiri v trgovinah Big Bang... Več »
 • 5. julij 2016

  Opremljeni za popolne počitnice

  Poletje na Hrvaškem je sinonim za nepozabno mešanico mediteranske arhitekture, gostoljubja in globoke modrine. Morske počitnice, na katerih se Slovenci tradicionalno počutimo kot doma, pa so tokrat lahko še bolj domače: vse uporabnike MasterCard ali Maestro kartic sosedi čakajo odprtih rok ... Več »
 • 26. maj 2016

  20 EUR za nove uporabnike kartice MasterCard

  Plačilna kartica MasterCard je ena najbolj razširjenih plačilnih kartic tudi v Sloveniji, saj omogoča preprosto plačevanje doma in v tujini. Ne prezrite njenih prednosti in posebne nagrade za nove uporabnike. Več »
 • 19. april 2016

  E-novice iz Abanke, številka 40

  Izšla je 40. številka E-novic iz Abanke, v katerih vam predstavljamo, kaj morate naredi pred ukinitvijo registrskih računov vrednostnih papirjev pri KDD ter katere Abančne storitve si je priporočljivo urediti pred odhodom na brezskrben oddih... Več »
 • 14. april 2016

  Prejemanje tečajnih list

  Obveščamo vas, da bo funkcionalnost prejemanja tečajnih list omogočena samo še do 1. junija 2016. Do 30. aprila pa bo z izpolnitvijo spletnega obrazca mogoč vnos sprememb glede prejemanja tečajnih list. Prosimo vas, da vsa morebitna vprašanja, odjave in spremembe od 30. aprila naprej posredujete na elektronski naslov info@abanka.si. Več »