• 1. september 2016

  Obiščite Ježkovo banko v Hermanovem brlogu

  V Muzeju novejše zgodovine v Celju smo na prvi šolski dan 1. septembra 2016 odprli Ježkovo banko. Hermanu Lisjaku se je v otroškem delu muzeja, v Hermanovem brlogu, pridružil Ježek iz Abanke. Več »
 • 30. avgust 2016

  Z Abusom v Poslovalnico Interspar Celje in Tuš Celje

  Komitenti Abanke iz Nove vasi lahko z brezplačnim Abusom obiščete Abančno poslovalnico, opravite nakupe v trgovskih centrih in se udobno vrnete nazaj. Bančna kartica Abanke velja kot vozovnica za Abus. Več »
 • 7. julij 2016

  Plačevanje z Visa plačilnimi karticami vam lahko prinese 200 EUR!

  Nakupujte s karticami Visa iz Abanke in morda boste prav vi spremljali športne spektakle na novi televiziji! 10 izžrebancem bomo podarili darilni bon v vrednosti 200 € za nakup po vaši izbiri v trgovinah Big Bang... Več »
 • 5. julij 2016

  Opremljeni za popolne počitnice

  Poletje na Hrvaškem je sinonim za nepozabno mešanico mediteranske arhitekture, gostoljubja in globoke modrine. Morske počitnice, na katerih se Slovenci tradicionalno počutimo kot doma, pa so tokrat lahko še bolj domače: vse uporabnike MasterCard ali Maestro kartic sosedi čakajo odprtih rok ... Več »
 • 26. maj 2016

  20 EUR za nove uporabnike kartice MasterCard

  Plačilna kartica MasterCard je ena najbolj razširjenih plačilnih kartic tudi v Sloveniji, saj omogoča preprosto plačevanje doma in v tujini. Ne prezrite njenih prednosti in posebne nagrade za nove uporabnike. Več »